torstai 31. heinäkuuta 2014

Hei me blogataan taas!

No niin, josko yrittäis taas pitkän tauon jälkeen motivoitua tähän kirjoitushommaan. Kevät ja alkukesä oli semmoista hulinaa ja huisketta tuon Team Täystuhon kanssa, ettei paljon ehtinyt koneelle istahtaa.
Pojilla tuli 12.7. vuosi täyteen, sitä juhlittiin kahtena päivänä ihan vaan lähimpien sukulaisten ja kummien kanssa. Mitä meidän yksivuotiaat sitten osaavat? Kontata, seisoa tukea vasten ja ilman tukea, kävellä tukea vasten ja esim taaperokärryn kanssa, kiivetä sohvalle ja moneen muuhunkin (yleensä kiellettyyn) paikkaan, sormiruokailla, juoda itse nokkamukista ja vaikka mitä muitakin pikkujuttuja.

10 kk iässä seistiin jo tukevasti :)
Tänään käytiin 1-vuotisneuvolassa mitattavana ja rokotettavana, ja ne strategiset mitat ovat Empun osalta 9420 g / 75,1 cm ja Leksalla 9110 g / 76 cm. Aika minikokoisiahan nuo pojat vielä ovat, mutta kuulemma hyvin ja tasaisesti kasvavat omilla käyrillään.

Lapsentahtiseen kotielämään on pikkuhiljaa tulossa muutos. Mulla alkaa opiskelut monimuotona näillä näkymin syyskuun alussa (lapsi- ja perhetyön perustutkinto Seurakuntaopistossa), lisäksi aloittelen osa-aikaista työntekoa Lastentarvikekirppis Pikku Vanhassa. Pojilla on päivähoitopaikka tuohon kadulla toisella puolella sijaitsevaan päiväkotiin syyskuun alusta lähtien, elokuussa hyväksikäytetään sukulaisia ja tarvittaessa MLL:n hoitajia sen mukaan miten mulla on työvuoroja.

Vauvavuosi on ohi, ja kieltämättä hieman haikealta tuntuu. Onneksi luvassa on niin paljon kaikkea uutta jännää, ettei poikien nopeaa kasvamista ehdi liiaksi murehtia :) Ja onneksi saadaan pehmeä lasku arkeen, vielä ehditään istua hiekkalaatikolla, läträtä lämpimässä järvivedessä ja nautiskella muutenkin kiireettömistä kesäpäivistä. Hakuna matata ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti